Resultaten voor slaapkamer ideeen tiener

slaapkamer ideeen tiener
 
IKEA Inspiratie voor je tienerkamer.
Dan is dit het ideale moment om hun kamer op te frissen en klaar te maken voor het nieuwe schooljaar. Om je te inspireren hebben we tienerkamers in allerlei verschillende stijlen samengesteld. Bekijk de combinaties van bedden, textiel, bureaus, opbergers en organizers speciaal voor tieners.
Tienerkamer inspiratie Woontrendz. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. RSS. Twitter.
Doe hieronder inspiratie op voor de leukste meisjeskamers. Bronnen: Traveling mama, Mommo design, Fresh ideen, Charlys Style of Life en Petit Small. Tags en categorieën voor artikel Tienerkamer inspiratie. Categorieën: Baby kinderkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie Tags: Jongenskamer Meisjeskamer Tienerkamer. Misschien ook interessant.
Tienerkamer design, ideeën, inspiratie en foto'shomify.' Tienerkamer design, ideeën, inspiratie en foto's.'
Het moet toch ook een beetje gezellig kunnen zijn op de plek waar je tiener heel wat uurtjes door gaat brengen. Ideeën voor kleine tienerkamers. Een mooie ruime slaapkamer is er fijn voor je tiener, maar die luxe is niet altijd voorhanden.
9 handige tips voor het inrichten van de tienerkamer! Woonblog. Email. Facebook. Instagram. Pinterest. Email. Facebook. Instagram. Pinterest.
7 juli 2017. Een tiener heeft een eigen mening; over de tijd van thuiskomen, over wat wel en niet kan, maar ook over de tienerkamer. Ze brengen hier veel tijd door, chillend, slapend, en heel soms ook nog studerend. Daarom is het belangrijk dat ze zich zo thuis mogelijk voelen in deze ruimte, want alle tijd die ze hier besteden moet wel zo goed mogelijk benut worden. Maar hoe wordt het maximale uit hun tienerkamer gehaald? Hieronder staat volop inspiratie voor meiden én jongens! Waar moet je het laten? Tienerkamers zijn vaak niet al te groot en toch hebben de kids een hoop spullen nodig. Een handige tip is dan ook om de kastruimte niet in de breedte, maar in de hoogte te zoeken. Zo hou je ook nog eens plek over, voor een staande lamp of andere decoratie! Toch zijn garderobekasten vaak moeilijk te plaatsen, ga daarom voor een kledingrek. Deze neemt weinig ruimte in beslag, is lekker overzichtelijk en er past een hoop op. Fris en fruitig. Een slaapkamer met veel licht oogt groter, dat willen we natuurlijk allemaal!

Contacteer ons